YEAHrBAF cup - skupina A

JE TO TU!!!

Po pauze která se zdála, že snad nikdy neskončí, se vracíme k soutěžním zápasům futsalu, na startu zatím v podobě prvního letošního turnaje. Po příjezdu našich hráčů na okruh na Rybnickou, jsme okamžitě zabředli do naši klasicky skvělé, týmové atmosféry. Ta byla zapříčiněna převážně dlouhou soutěžní pauzou, chutí dávat gajdy a narážečky, vítězstvím Vegas, ale především být zas spolu na place jako tým. 

HOMBRES x MFC SRANDY

Hned ze začátku nás čekal papírově nejtěžší soupeř skupiny. Nastoupili jsme v obrovským tempu a s chutí a nepustili jsme jediný osobní souboj. Futsal se hrál nahoru dolů, technicky vyspělá hra na obou stranách a pro diváky dozajista atraktivní záležitost. Po několika šancích se do trháku dostal Totem, který si přebral příhrávku na pravé straně a poslal dělovku z úhlu mezi nohy soupeřova golmana. Soupeř pak vyrovnal skvěle umístěnou střelou k tyči ze středu hřiště. Těsně před ukončením první patnáctky se soupeř dopustil zbytečnýho faulu a desítky se ujal Totem. Zvolil razanci a uspěl. Po první půlce 2:1 pro nás. 

Druhá půlka byla byla plná spálených šancí z naší strany. Vede asi Janisuv karate kid pokus kdy si malem urval nohu. Jinak hrál ovšem skvěle. Třetí kus důrazný Mirus, který se vrátil do pozice hrajícího kouče. 4. gol byl hřeb dopoledne, kdy Miguel unikl sám na golmana a po sborovém volání DVA asi 5x marně kontroloval druhou kde se poté vynořil jak liška z nory DODY. Akce šílená, golman vystihl, ale nakonec se to k dodymu dostalo a tam je to pak jasný. 4:1. V tomhle zápase moc podržel Karlos, takže plný kredit i tam! 

HOMBRES x KALABEK B

Tady zápas kdy jsme na začátku chodili a měli jsme téct ale Karlos držel a my proměnili obě šance co jsme první půlku měli a šli jsme do vedení po golech Miguela a Janise. 

Druhá půlku jsme začli opět hrát a byli zde k vidění rarity jako Sergejův neskutečnej volej co skončil na tyči, Mirusova šarvátka a ostrá slova a pro radost diváků i gajdy. Hru jsme měli pod kontrolou a roztřílel se i Mirus co přidal 3 branky a zápas mu sedl. 6:0 a Karlos slavil nulu. 

HOMBRES x FK ACROSS

Poslední zápas skupiny proti borcům co hrají první třídu. Celý turnaj hráli slušný futsal a to předvedli i s námi. Šli jsme hned do vedení kdy mi to Dody nalil podrážkou já utekl po lajně a předal sem mu a Dody s +1 v lajně šel střídat. Pak přišli naše první větší chyby vzadu. Nejdřív ztráta jako poslední hráč a pak přímák z půlky a o poločase to bylo 2:1 pro soupeře. 

V druhé půlce jsme hned po nástupu předvedli parádní zámek kdy jsme soupeře nepustili z jejich vápna. Ale jejich golman čaroval. Pálili jsme ze všech pozic, ale rozhazoval ruce, nohy a trochu nás zastrašil když se nahecoval a zařval JOOO!!! po chytnutí další tutovky, i když byl balon ještě ve hře. Pak spolupráce MiguelxDody - o metr netrefenej čistej volej z klobouku a pak, pěkná, průniková, dvojitá narážečka po lajně na počest Dozbimu., pak tyčka a když už jsme šli ukončit protažený střídání, přišel můj šourák, kterej nečekal ani soupeř................chvíle uplynula, pak další. ale nakonec tyčka a gol. 2:2 

Tlačili jsme dál ale nakonec remízka a skvělý výkon soupeře. Pak už jen symbolicky penalty, k těm ale nemám už co dodat.

Slušně odehraná skupina, ale hlavně fantastická atmosféra hlavně díky věrným příznivcům. Jmenovitě, Leňa, CJ vegas, Sandra s malou, tenér Bory. doufám, že sem nezapoměl nikoho. Díky i Žilounovi, že navzdory zranění se zdržel a podpořil nás. 

V neděli nás čeká play-off tak věřím, že to bude opět super a udržíme vítěznou vlnu a super týmovost. Sice je s námi Zoui(co odehrál hodně slušný turnaj) a Mirus, ale i tak zkusíme fair-play mužstvo. 

Díky moc a vidíme se!! 

Rudolf

 

 

 

 

Kalendář
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30