HOMBRES x WEST ŽAB ✅
HOMBRES x WEST ŽAB ✅

Páteční večer nabídnul střet s technicky a rychlostně velmi dobře vybaveným týmem na rychlé hale v Bohunicích, West Žabu Brno.

Ač se soupeř nacházel na předposledním místě tabulky, jejich pontencial bezesporu ležel o několik příček výš. 

Hned ze začátku jsme předvedli aktivní nástup a rotaci. Míč šel rychle z nohy na nohu a dostali jsme se ke dvěma zakončením. Po pěti minutách však začal přitápět West Žab. 

Nejprve úplně volný hráč na zadní nastřelil Pepu v jinak prázdné brance. Poté se 3x dostali k zakončení zpoza vápna a dostali náš tým pod tlak. 

To se změnilo v 10. minutě, když mi Dody přihrál na pravou lajnu a já sem 1na1 přešel týpka a poslal sem to na druhou Mirusovi. Golman se pokusil pasu zabránit, ale to se mu nepovedlo a tak Mirus jen přiťukával do odkryté klece. 1:0

Tohle golasso nám dodalo šťávu a pomalu jsme začínali přebírat otěže hry my. V jednom střídání trojka Miguel, Peetee a Dody rozehráli 3 úspěšné signálové rohy v řadě. Klobouk-čtyřka(nikdo něvěděl o co jde, ale Petee neproměnil sám před golmanem) a cemr(klobouk). Ale jednou se volej neujal a jednou golman skvěle zastavil. Každopádně velmi atraktivní pasáž hry.

Snahu jsme přetavili v úspěch v 16. minutě, kdy Dody fantastickým pasem z vlasního vápna našel zabíhajícího Janise na levé lajně. Janis se do toho z jedničky opřel a ukidil na vzdálenější tyč. 2:0

Soupeř se občas dostal k zakončení, ale buď jsme střelu dokázali srazit, zblokovat nebo na svém místě byl připravený jistý Pepa. Aplikovali jsme taktiku z minulého zápasu proti Atrapsu a často jsme vysoko pressovali. 

21. minuta a jedna taková snaha se vyplatila, když Petee ustál tvrdý souboj na pravé lajně. Míč se poté dostal na střed k úplně volnému Totymu. Ten zaostřil a placírou to poslal kolem levé ruky golmana. 3:0

V půlce jsme kladli důraz na to, abychom nepolevili v aktivním napadání a zodpovědné hře vzadu. 

Přestože jsme byli aktivnější tým, při jedné z našich útočných akcí se balon po souboji odrazil na naší půlku. Pro ten si vyběhl Pepa a plánoval ho odkopnout do hajzlu. Míč se však nešťastně odrazil od naskočeného hráče soupeře a spadl mu přímo do cesty. Ten už jen snížil do prázdné branky. 3:1

Chybou jsme se nenechali my a hlavně ani Pepa rozhodit a nadále jsme podávali koncentrovaný výkon. Petee dominoval statistice vyhraných osobních soubojů a my se nechali jako tým inspirovat.

Jeden z takových mometnů nesl ovoce. Vyhozený balon od jejich golmana na pravou lajnu. Dorazili jsme je hned při zpracování a mně se podařilo míč z jedničky poslat na hrušku kde byl nachystaný Miguel. Ten si to namířil na braku a než k němu stihl přistoupit obránce poslal to bodlem na bližší tyč. 4:1

Zápas ještě okořenila druhá žlutá a tudíž redka. Nejednalo se o žádný hnus a šlo spíš o vypjaté emoce. Hru proti 3 jsme dohráli v poklidu daleko od naší branky.

Těžký matchkde jsme nutně potřebovali 3 body a taky je máme. Velký podíl na to nesou naši fanoušci, kteří nás opět dojeli podpořit. Jako hráči Hombres se nám dostávalo neustále podpory a hlasitého fandění. Nechybělo ani skandovaní a děkovačka. DĚKUJEME! 

Děkujeme také soupeři a dobrý a sportovní zápas! A další pátek trhák proti Nasanu v přímem boji o postup a první flek!!!

 

Rudolf

Kalendář
Po Út St Čt So Ne
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31