Výborný vstup béčka do nové sezony
Výborný vstup béčka do nové sezony

V sobotu se konečně naplno rozjel nový ročník okresního přeboru a naše béčko jen těžko mohlo začít lépe. Nastoupili jsme proti houževnatému a velmi dobře organizovanému týmu z Líšně, který oproti loňskému ročníku nabral na zkušenostech a dal nám pořádně zabrat.

První poločas byla na našem týmu poznat lehká nesehranost, nervozita na balónu, z čehož pramenily zbytečné ztráty a šance Líšeňských. Naštěstí se Zuky dobře vyspal, a hned od začátku chytal s ledovým klidem a s pokusy hostí si bez větších problémů poradil. My jsme si žádnou vyloženou šanci v první půli nevytvořili.

Do druhé půle jsme ale vstoupili jako vyměnění a hned z první akce jsme skórovali. Naše nová akvizice, Honza Krobauer, udělal na půlce hráči rychlou kličku a nekompromisně trefil na vzdálenější tyč - 1:0. Jen o dvě minuty později udělal poslední hráč soupeře chybu a namazal Miguelovi, který mohl pelášit sám na brankáře hostí. V těchto situacích se náš mecenáš jen zřídka kdy zmýlí, bodlo k tyči – 2:0. Od té doby jsme již zbytek zápasu kontrolovali. Pár minut před koncem se sám před brankáře dostala naše druhá letní posila – Petr Šerák přezdívaný Ligáč. Jelikož to měl ale na levou, kterou má podle svých slov jen na opírání, zahrál raději pod sebe, kde Krab propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:0. Tomu se tak jeho premiéra pořádně prodražila. První start, kapitánská páska, 2 góly. Naše kasa dostala pěkný základ do nového ročníku.

Nic dalšího důležitého se již nestalo a naše béčko si tak připsalo do tabulky první tři důležité body, navíc s čistým kontem. Na výkonu z druhého poločasu se dá stavět, takže příště určitě budeme ještě lepší.

Hombres Brno B 3:0 SK Líšeň (2x Krobauer, Ryšavý)

Sestava Hombres : Zukal – Ryšavý, Do, Krobauer, Žilka, Borýsek, Šerák, Szabó, Rybák

Kalendář
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28